nieuws

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van pilatesindebetuwe.nl? Klik op bovenstaande button en je wordt toegevoegd aan de mailinglist.


januari 2020

De Open Dag was zeer geslaagd! Op onderstaande foto het demo-team in actie, bestaande uit Corrine, Diana en Gerda.

december 2019

2019.......een terugblik

Het leek een onmogelijk plan omdat het opstarten van een sportieve activiteit midden in de zomer niet echt handig is. Maar zelfs ondanks de extreme hitte van de afgelopen zomer pakte Pilates in De Pluk gelijk van af het begin goed uit; het gedachtegoed van Joseph Pilates mag zich na ruim honderd jaar nog steeds verheugen in een brede belangstelling.
De naam Pilatesindebetuwe leek ook goed gekozen want de deelnemers aan de lessen komen overal uit de Betuwe vandaan: Est, Rhenoy, Beesd, Deil, Buurmalsen, Tricht, Culemborg, Geldermalsen, Meteren, Tuil, Buren.

Inmiddels staan er vier lessen op het rooster; twee x Klassiek Pilates en twee x Pilates Flow. Vanaf januari komen er twee lessen Klassiek Pilates bij, op maandagochtend. Zoals in een voorgaande nieuwsbrief vermeld vinden deze lessen plaats in de trainingsruimte van Fysio-/Master Manuele Therapie Praktijk Paul van Grootel.
Train je in de avond en heb je de mogelijkheid om ook ’s ochtends met Klassiek Pilates mee te doen, voel je vrij om je lessen te boeken zoals jou dat het beste uitkomt.


En dan nu.....op naar het Nieuwe Jaar!

Op zaterdag 11 januari is er een Open Dag Klassiek Pilates gepland. Ook als je reeds deelneemt aan de lessen ben je van harte welkom om langs te komen. Want hoe meer zielen……;)

Er zullen 3 korte demonstraties worden gegeven, door het demo-team bestaande uit Corrine, Diana en Gerda.december 2019

Kerstvakantie en Pilates

Er blijkt veel belangstelling te zijn voor Pilates rond de feestdagen en daarom gaan de lessen op maandag gewoon door. Je wordt van harte uitgenodigd om preventief de kerstkransjes en de oliebollen er af te werken ;)

maandag 23 december
19:15 - 20:15 uur Klassiek Pilates
20:30 - 21:30 uur Pilates Flow

maandag 30 december
19:15 - 20:15 uur Klassiek Pilates
20:30 - 21:30 uur Pilates Flownovember 2019

Stress vanwege de drukte voor Kerst?

Of wil je gewoon eens heel relaxed je weekend beginnen? Op vrijdagavond 13 december is er een extra lange les. We beginnen met Klassiek Pilates, dit keer met op de achtergrond prettige muziek. We sluiten af met een lange, meditatieve cooldown. Doel van deze avond: ontspanning.  
Boek deze les eenmalig voor 16,50 euro, via /boek-je-les, Tijdstip 19:30 - 21:30 uur. Locatie: zaal 1 (begane grond) in De Pluk.

Draag gemakkelijk zittende kleding, en zorg voor iets warms om aan te trekken tijdens de eindontspanning.november 2019

Uitbreiding lessen Pilates

Vanaf woensdag 4 december wordt het lesrooster uitgebreid met een extra les Pilates Flow. Het lesrooster ziet er dan als volgt uit:

maandag 19:15 uur - 20:15 uur Klassiek Pilates
maandag 20:30 uur - 21:30 uur Pilates Flow

woensdag 19:15 uur - 20:15 uur Klassiek Pilates
woensdag 20:30 uur - 21:30 uur Pilates Flow

Vanaf januari komen er nog twee lesuren bij:

maandag 9:00 uur - 10:00 uur Klassiek Pilates
maandag 10:15 uur - 11:15 uur Klassiek Pilates

De lessen op maandagochtend worden gegeven in de trainingsruimte van Fysio-/Master Manuele Therapie Praktijk van Paul Grootel, locatie De Pluk (eerste verdieping).Oktober 2019

Gun jezelf een cadeautje voor het weekend!
Op vrijdagavond 8 november een extra lange, milde Pilates Easy Flow les met invloeden vanuit de yoga. Omlijst met prettige muziek en een lange, meditatieve eindontspanning. Wil jij de week relaxed afsluiten? Boek dan voor 16,50 euro eenmalig deze les, via /boek-je-les, Tijdstip 19:30 - 21:30 uur. Locatie: zaal 1 (begane grond) in De Pluk.

Draag gemakkelijk zittende kleding, en zorg voor iets warms om aan te trekken tijdens de eindontspanning. Neem eventueel een dekentje mee.


Oktober 2019

Omdat de lessen op maandagavond (en dan met name de les Klassiek Pilates) overvol zitten komt er definitief een avondje bij. Op donderdag 17 oktober, 24 oktober en 31 oktober is er een les Klassiek Pilates om 19:15 uur. 
Vanaf de maand november vervalt de donderdagavond en maakt dan plaats voor de woensdag, dus vanaf 6 november is er voortaan elke week om 19:15 uur wederom een les Klassiek Pilates.

Bovengenoemde wijzigingen staan nu ook op het online lesrooster.

Vanaf nu is het voor nieuwe belangstellenden ook weer mogelijk om een proefles aan te vragen. Dit kan beperkt op maandag, de komende tijd ook op donderdag en vanaf november op woensdag.

Laatste mededeling: rond de kerst en de jaarwisseling vervalt een aantal lessen:
23 december
25 december
30 december
1 januari


september 2019

Er is veel belangstelling voor Klassiek Pilates in De Pluk en er komen nog steeds nieuwe aanmeldingen binnen. Om alle (nieuwe) deelnemers een vervolg te kunnen bieden komt er een avond Pilates bij. Op donderdag 26 september en donderdag 3 oktober zijn er twee extra lessen.

19:15 uur: Klassiek Pilates

20:30 uur: Pilates Flowaugustus 2019

Vanaf vandaag kan je gebruik maken van een online reserveringssysteem zodat je zelf, wanneer het jou uitkomt, je lessen kunt boeken en wijzigen, en voor de strippenkaart van je keuze kunt betalen (via Ideal).

Lessen kunnen vanaf nu worden gereserveerd voor de maand september en verder.

Vanaf volgende week komt er een lesuur bij. Op maandagavond zullen er dan 2 lessen Klassiek Pilates zijn: van 19:15 - 20:15 uur en van 20:30 - 21:30 uur.