Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van pilatesindebetuwe.nl? Klik op bovenstaande button en je wordt toegevoegd aan de mailinglist.


augustus 2020


We gaan weer naar De Pluk!

Na de afgelopen maanden voornamelijk in de buitenlucht Pilates te hebben beleefd, wordt het tijd om weer naar binnen te gaan. Voor velen van jullie was de afgelopen tijd niets te dol wat ‘accommodatie’ betreft, maar nu gaan we weer naar de rust en het comfort van Zaal 1.


Conform RIVM richtlijnen is er in Zaal 1 plaats voor max. 8  deelnemers.


De 24-uurs annuleringstermijn blijft voorlopig gehandhaafd. De groepen mogen niet te groot zijn en vooral op maandagavond is het erg druk. De mensen die op de wachtlijst staan hebben hierdoor voldoende gelegenheid om alsnog mee te kunnen doen wanneer er plekjes vrijkomen.

 Vrijdag 30 oktober Klassiek Special

Op deze vrijdagavond ben je in De Pluk welkom voor een bijzondere combinatieles. Een korte les Klassiek Pilates (door Trudy) gevolgd door een lange cool down in de vorm van een klankschaalbad. Laat je betoveren door Linda met haar klankschalen en ervaar de ontspanning tot op celniveau.

Deze Special staat al in het reserveringssysteem en is naast je strippenkaart te boeken voor 15 euro.
VOL!


mei/juni 2020


Bootcamp Pilates


Het was best een beetje spannend......Pilates in de buitenlucht. Maar al snel bleek dat alle deelnemers het heerlijk vinden om buiten Pilates te beleven.

Natuurlijk zijn we afhankelijk van het weer maar tot nu toe gaat het goed. De datum dat we weer naar binnen mogen ligt waarschijnlijk nog een eindje bij ons vandaan en we gaan daarom zo veel mogelijk door met de buitenlessen. De locaties zijn:

De Aaldor 26 in Geldermalsen

Oosterhof 13 in Meteren

De Pluk Geldermalsen
januari 2020

De Open Dag was zeer geslaagd! Op onderstaande foto het demo-team in actie, bestaande uit Corrine, Diana en Gerda.