Trudy

Mijn naam is Trudy de Vries, sinds een aantal jaar ben ik met veel plezier werkzaam als Pilates docente.
Na vele jaren voornamelijk zittend werk kwam ik tot de ontdekking dat het helemaal niet zo goed ging met mijn gezondheid. Ondanks mijn sportieve activiteiten (in totaal bijna dertig jaar fitness) bleek ik absoluut niet zo fit en soepel te zijn als ik dacht.
Hoe kwam ik daar achter? Voor de grap een keer meegedaan met een spinningles en na 20 minuten was ik compleet total loss. Dat was nogal een eye opener, ik ben heel blij dat ik toen inzag dat mijn conditie ronduit slecht was en daar is door wekelijks een spinningles te volgen enorm veel in verbeterd.
Tegelijkertijd met de eerste spinningles ook een Pilates les gevolgd en er gebeurde iets soortgelijks. Altijd gedacht dat ik een redelijk soepel en getraind lichaam had maar tijdens die eerste Pilates les kwam ik er al snel achter dat ik zo stijf was als een hark.
Gelukkig ook met Pilates verder gegaan en al snel voelde ik mijn lichaam leniger, soepeler maar vooral veel sterker worden.

Pilates past bij mij! Een aantal jaar heel fijne lessen gevolgd en daar ook heel veel van geleerd. Een paar keer ingevallen voor mijn docente en toen zag ik de uitdaging. Lesgeven is nu mijn passie geworden!

De volgende opleidingen heb ik gevolgd en succesvol afgesloten:


AALO Klassiek Pilates

Klassiek Pilates basis mat (volgens de principes van Joseph Pilates)

Pilates trainer bij FysioPhysics
Verdieping Pilates (bijscholing)

Pilates bij Rugklachten (bijscholing)

Graag tot ziens in De Pluk!


Diana

Even voorstellen, je bent me vast al wel eens tegengekomen bij een les van Trudy, maar voor wie me mogelijk toch nog niet kent.....ik ben Diana van Weerdenburg. Werkzaam als administratieve duizendpoot in de Luchttechniek, maar in mijn vrije tijd vooral een bezige bij in de sport en sociaal.

Na een periode van intensieve krachttraining, gevolgd door de focus op fietsen en spinnen, heb ik gezocht naar de juiste balans voor mijn lichaam. Spieren moeten herstellen, lengte houden, maar ook ben je soms op zoek naar een stukje innerlijke rust. Al deze aspecten brachten mij bij Pilates.

Door de positieve ervaring die ik hierin mocht opdoen, kwam bij mij ook de behoefte dit te willen delen met anderen. Spinners en zelfs voetballers al gemotiveerd kunnen krijgen om Pilates aan hun training toe te voegen. Toch bleef de behoefte knagen om me verder te willen verdiepen en zelfs anderen persoonlijk te kunnen begeleiden bij Pilates. Met deze doelstelling ging ik op zoek naar mogelijkheden.
2020 is voor mij dan ook het jaar van kansen, mogelijkheden en ben ik begonnen met de opleiding Pilates level 1 bij AALO.
Na mijn stage bij Pilates in de Betuwe, ben ik dan ook erg blij dat ik deel mag uitmaken van een gemotiveerd en enthousiast docententeam bij Pilates in de Betuwe. We zien elkaar snel!!!


Gerda

Mijn naam is Gerda van Eck, ook mij ben je vast al eens tegengekomen bij een les van Trudy. In 2018 ben ik bij Trudy gestart, met het 1 keer per week volgen van Pilates les. De lessen hadden echter zo’n goede uitwerking op mijn lichaam dat ik al snel overstapte naar het volgen van meerdere Pilates lessen per week.


Pilates is een dynamische  en verantwoorde manier van bewegen om het lichaam sterk en krachtig te maken. Pilates  draagt daarnaast ook bij aan een beter lichaamsbewust zijn. Dat heeft mij geïnspireerd om november 2019 te starten met de Pilates docent opleiding bij de AALO. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd de Pilates oefeningen te doceren zoals Jozef Pilates deze in de 20ste eeuw met zijn vrouw Clara heeft bedacht. Bij Pilates in de Betuwe beter bekend als Klassiek Pilates les.


Een Pilates docent is echter nooit uitgeleerd. Daarom is het fantastisch dat ik deel mag uitmaken van het docententeam. Dat maakt het mogelijk om samen ervaringen en kennis te delen, wat de kwaliteit van de lessen alleen maar ten goede komt.

Ik kijk er naar uit om er samen met jullie Klassiek Pilates te beleven. Wie weet tot snel in een van mijn lessen!