Algemene Verordening Gegevensbescherming

Voor een goede financiĆ«le administratie, ledenadministratie en informatieverstrekking is het noodzakelijk dat ik als jouw Pilates docent, een dossier aanleg. Je dossier bevat gegevens zoals je naam, adres, woonplaats, email adres en telefoonnummer. Ik doe mijn best om je privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik: zorgvuldig omga met je persoonlijke en vertrouwelijke gegevens, er voor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot je gegevens. Als jouw Pilates docent heb ik als enige toegang tot de gegevens in je dossier. 

De gegevens uit je dossier worden hoofdzakelijk gebruikt voor de financiĆ«le administratie, zodat ik of mijn administrateur, een factuur kan opstellen. Tevens wordt je email adres gebruikt voor informatieverstrekking over belangrijke en lopende zaken. Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van je gegevens, dan zal ik je eerst informeren en expliciet jouw toestemming vragen. 

Bij het boeken van de lessen stem je automatisch in met mijn beleid inzake de Algemene Verordening Gegevensbescherming en mijn Algemene Voorwaarden.