Boek je les

Via deze knop kan je online het lesrooster bekijken. Je proefles boeken en betalen, en je lessen boeken, wijzigen en betalen. 

UITLEG ONLINE RESERVEREN

Als je op de button Boek je les (hierboven) hebt geklikt kom je in het online lesrooster. Zoek de datum en het tijdstip uit wanneer je wilt deelnemen aan de les. Klik vervolgens in het rooster op de button ‘Boek nu’. Ben je hier voor het eerst? Maak dan eerst (eenmalig) een account aan door te klikken op ‘klik hier om je in te schrijven’. Vul je gegevens in, check de Algemene Voorwaarden en klik op inschrijven. Vervolgens ontvang je een mail op het door jou ingevulde e-mailadres om je account te activeren.
Je komt dan weer in een formulier waar je gegevens en een zelfbedacht wachtwoord in moet vullen. Daarna kun je inloggen in het online reserveringssysteem en zelf je lessen boeken en betalen.

Na de aanschaf van een proefles of strippenkaart kun je direct je lessen gaan inplannen. Ingeplande lessen herken je dan aan de button met de tekst Uitschrijven’.
Boek je lessen met de button ‘Nu boeken’ en hiermee zet je een Pilates les vast. Wanneer een gewenste tijd of datum reeds is volgeboekt kun je jezelf ook op de + Wachtlijst plaatsen. Wanneer er een plek door afmelding vrijkomt ontvang je hierover automatisch een e-mail met de bevestiging dat je bent ingeschreven voor de gekozen les.

Schrijf jezelf uit door op de button ‘X Uitschrijven’ te klikken zodat je plek weer vrijkomt voor andere deelnemers. (Het uitschrijven via deze button heeft betrekking op het uitschrijven van één enkele les). 

Uitschrijven kan tot maximaal 6 uur van te voren. 
Binnen deze tijd kun je wel uitschrijven maar dan wordt er automatisch een tegoed van je strippenkaart afgeschreven.

Kan je toch onverwachts niet komen binnen de 6 uurs termijn, laat dit dan even weten via whatsapp 31621193314 zodat we niet onnodig op je hoeven te wachten.

Hoe kan je zien in het reserveringssysteem wanneer je lessen gereserveerd zijn, hoeveel strippen je nog hebt, hoeveel lessen je hebt gevolgd en wanneer, en om een les te annuleren?

Klik op deze pagina https://pilatesindebetuwe.nl/boek-je-les/ op de roze button, je komt nu in het reserveringssysteem. Klik rechtsboven op inloggen. Vul je e-mailadres in en je wachtwoord. Klik op inloggen. Klik op Mijn boekingen en bestellingen en daar vind je verder je gegevens.