over Trudy

Mijn naam is Trudy de Vries, sinds een aantal jaar ben ik met veel plezier werkzaam als Pilates docente.
Na vele jaren voornamelijk zittend werk kwam ik tot de ontdekking dat het helemaal niet zo goed ging met mijn gezondheid. Ondanks mijn sportieve activiteiten (in totaal bijna dertig jaar fitness) bleek ik absoluut niet zo fit en soepel te zijn als ik dacht.
Hoe kwam ik daar achter? Voor de grap een keer meegedaan met een spinningles en na 20 minuten was ik compleet total loss. Dat was nogal een eye opener, ik ben heel blij dat ik toen inzag dat mijn conditie ronduit slecht was en daar is door wekelijks een spinningles te volgen enorm veel in verbeterd.
Tegelijkertijd met de eerste spinningles ook een Pilates les gevolgd en er gebeurde iets soortgelijks. Altijd gedacht dat ik een redelijk soepel en getraind lichaam had maar tijdens die eerste Pilates les kwam ik er al snel achter dat ik zo stijf was als een hark.
Gelukkig ook met Pilates verder gegaan en al snel voelde ik mijn lichaam leniger, soepeler maar vooral veel sterker worden.

Pilates past bij mij! Een aantal jaar heel fijne lessen gevolgd en daar ook heel veel van geleerd. Een paar keer ingevallen voor mijn docente en toen zag ik de uitdaging. Lesgeven is nu mijn passie geworden!

De volgende opleidingen heb ik gevolgd en succesvol afgesloten:


AALO Klassiek Pilates

Klassiek Pilates basis mat (volgens de principes van Joseph Pilates)

Pilates trainer bij FysioPhysics
Verdieping Pilates (bijscholing)

Pilates bij Rugklachten (bijscholing)

Graag tot Pilates!